Kaosidyl

Sommeren der aldrig kom

sommerenSommeren, en flygtig tid
Vi er nu tæt på at ramme august, og jeg må ærligt indrømme at sommeren ikke ligefrem har gjort sig særlig godt bemærket.

Mit sidste indlæg var tilbage i maj, og der er sket en masse siden. Jeg havde håbet på en sommer der bragte varme med sig, men ud over enkelte dage har den bare været fugtig og lummer. Indtil videre har maj måned nok været den der var bedst ud af dem alle, og den var ikke ligefrem super god. Men vi kan da håbe på at august kommer med en masse varme, så vi kan udnytte aftnerne og weekenderne til , fødselsdage, grill osv.

Juni måned bød på en Roskilde Festival som var sjov og anderledes for biblioteket i år. Vi havde som altid vores digtoplæsning hvor folk kunne læse deres digte op. Ud over det havde vi besøg af Lakserytterenog hans Tabasco show som pt. er en del af projektet Bibtuben som skal fange de unge via YouTube. Det var rimlig griner at se dem tosse rundt. Som en hel tredje ting havde vi også besøg af Dennis Buchleitner som stod for at afholde en poetry slam konkurrence. Det var rent faktisk første gang jeg oplevede en sådan en, og jo de er dygtige, men det er ikke lige mig må jeg indrømme.

Jeg er også blevet single igen, men er gode venner med Gry, det skulle bare ikke være os. Så nu må vi se hvad der sker i fremtiden.

Ferien er også slut for mit vedkommende, der sker dog ikke så meget på arbejdet lige nu da alle jo er på ferie. Glæder mig faktisk lidt til folk kommer tilbage og der bliver lidt mere liv på kontoret. På grund af ferien er der heller ikke sket mere i det lille projekt jeg lavede som skal være landsdækkende, til gengæld skal jeg i gang med at lave en masse wireframes og beskrivelser til vores storskærme hvilket nok skal blive sjovt.

Jeg ved godt der ikke har været nogle anmeldelser af hverken bøger, film eller spil i lang tid. Det betyder ikke at jeg er stoppet med at læse, se film eller spille spil. Det betyder bare at jeg på et eller andet tidspunkt nok skal få lavet nogle flere af de materialer som jeg har slugt gennem sommeren.

Ud over det ser jeg frem til en varm august og hygge med familien, venner og kollegaer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.