Kaosidyl

Spotify top 10 uge 50

spotify

 
Spotify, enten elsker man det eller også hader man det. Jeg besluttet mig for at lave en top 10 over de sange jeg hørte mest i løbet af uge 50 på Spotify. Det vil være en stor blanding af mere eller mindre kendte kunstnere samt et god blanding af genre.

Forhåbentligt vil det inspirere andre til at høre mere blandet musik.

Spotify Top 10

 • 10 . Rag’n’Bone Man – Human
  Nummer 10 på min liste er et nummer jeg faldt over da jeg tågede rundt på YouTube, og må indrømme at jeg først troede at det var en anden end gutten i starten af videoen der sang for damn en stemme.

 • 9. Drake – One Dance
  Kendte slet ikke nummer 9 da jeg ikke hører så meget Drake, men efter en lille video med Lia Diaz gik viral var jeg hooked på den.

 • 8. gnash – i hate you, i love you (feat. olivia o’brien)
  Nummer 8 kom også til min kendskab pga. en video som gik rundt på nettet, det var en cover udgave med Conor Maynard og Samantha Harvey, de har ændret teksten lidt men synes nu både originalen og cover versionen er gode.

 • 7. Perfume – Pick Me Up
  Jeg faldt over Perfume ved et tilfælde da jeg sad og kiggede videoer på YouTube. Vi er her ude i en gang J-Pop, men som sagt så er jeg glad for alle genre af musik inklusiv denne. Måske hænger det lidt sammen med at jeg også er en ivrig Anime fan.

 • 6. Parov Stelar – All Night
  Electro Swing er kommet for at blive og jeg elsker det. Specielt Parov Stelar har vundet mit hjerte, og efter at have set en koreografi af tyskeren JustSomeMotion (JSM) på YouTube har jeg sat mig for at jeg vil gøre hvad jeg kan for at lære den i 2017.

 • 5. Blak, Jimilian, Ceci Luca, Hedegaard – Slem igen – Hedegaard Remix
  Alle lærte at hade eller elske Blak da nummeret Nede Mette blev en landeplage, men synes nu det her nummer er meget bedre.

 • 4. Møme, Midnight To Monaco – Alive (Møme Vs Midnight To Monaco)
  Min reservelillesøster havde lagt det her nummer på sin blandet favoritliste hvor jeg faldt over det, og må sige hun forstår at finde god musik.

 • 3. Ariana Grande – Santa Tell Me
  Jeg tror virkelig julen har påvirket mig i år, for jeg har hørt den her julesang ALT for mange gange. Igen er det min reservelillesøster som har introduceret mig til den, hun var så flink at sende mig et link til videoen og så var jeg hooked. Ved ikke helt om jeg skal elske eller hade hende 🙂

 • 2. Kwabs – Wrong Or Right
  Kendte godt Kwabs før jeg hørte dette nummer, men da det poppede op i et afsnit af serien Rosewood måtte det på listen, og det er blevet spillet til bevidstløshed.

 • 1. Snavs, Fabian Mazur – Exhale
  Nummer 1 på listen er Snavs og Fabian Mazur med Exhale. Der er absolut ingen tvivl om at jeg har forpestet busturen, togturen og meget andet med dette nummer. Det kom ud i starten af august og har lige siden været en fast bestanddel af min favoritliste og et nummer der bliver hørt igen og igen. Det er et super Bass Trap nummer som rammer lige hvor det skal hele tiden.Håber at denne liste har givet dig blod på tanden til at lytte til lidt blandet musik fremover. Kan være jeg laver en ny liste når vi kommer ind i det nye år på et tidspunkt (burde jeg nok).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.