Kaosidyl

Kaosidyl har 1 års fødselsdag

Kaosidyl 1 aarKaosidyl fylder 1 år
Det er i dag præcist 1 år siden den første post kom på bloggen, det betyder at det nu er Kaosidyls fødselsdag. Hvem skulle have troede at jeg ville have tålmodigheden til at holde den kørende i et helt år?

Som det nok ses af bloggen, så smider jeg ikke indlæg ind i tide og utide bare for at der skal ske noget, men jeg vil nok begynde at komme med lidt flere indlæg i løbet af Kaosidyls andet leveår. Men der skal jo være tid til alt og jeg vil hellere lave lidt større indlæg omkring ting end bare nogle små hurtige hele tiden.

Jeg går og leger med tanken om at udvide Kaosidyl til også at omhandle anmeldelser af andre ting ud over bøger, film, tv-serier og spil. Så hvis du har et godt forslag så lad mig vide det 😀

dy-plambeck-mikaelNu betyder det jo noget specielt når en side har fødselsdag, og derfor vil jeg sætte en bog på højkant. Jeg har et eksemplar af Dy Plambecks “Michael” på højkant. Den er fra august 2014 så det er ikke en ny bog, men det er hendes nyeste, og så var den nominerede til Læsernes bogpris 2015 😀

Jeg har ikke selv fået læst den endnu, den ligger i bunken og venter så I har nu muligheden for at vinde den og så se om min anmeldelse passer når jeg får skrevet den 😉

Men hvad skal du så gøre for at vinde denne bog? Det eneste du skal, er at skrive hvorfor du skal vinde bogen, enten på bloggen eller på Facebook senest den 3. januar inden klokken 20:00, så vil jeg udvælge vinderen blandt de indkommende kommentarer. Jeg vil kontakte vinderen for at få en adresse hvortil bogen skal sendes.

Endnu engang tillykke til Kaosidyl med den første fødselsdag og må der komme mange flere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.