Kaosidyl

December og nyt job i Lejre Kommune

December 2015Så er det endelig december
Dem som kender mig ved, at jeg ikke går særlig meget ind for julen. Den er blevet for kommerciel og styret af at ungerne absolut vil have den nyeste iPhone eller MacBook (og det skal siges at jeg INGEN af disse har, da jeg er Windows og Android mand).

Jeg går dog ind for hyggen og maden sammen med familien da det er det jeg mener julen skal fokusere på.

Men jeg vil alligevel lige nævne at det er blevet december, for da den første uge af december nu er gået, nærmer vi os julemaden og alt hvad der hører til. December måned er også den sidste måned i året, og dermed nærmer vi os også 2016. Skræmmende at året er gået så hurtigt og at bloggen nærmer sig sin 1 års fødselsdag. Må se om jeg ikke kan finde på et eller
andet for at fejre det, enten ved en konkurrence eller noget andet gøjl 😉

Ud over det har jeg fået nyt job, jeg er nemlig startet den 1. december hos Lejre Bibliotek & Arkiv. Her skal jeg hele december måned have vagter, og fra januar kommer der så flere opgaver på. Præcist hvad de opgaver dækker ved jeg ikke endnu, men jeg har også kun været der en uge. Så er du i Lejre tirsdag, torsdag og fredag og Hvalsø onsdag, så stik hovedet ind forbi og sig hej 🙂

Hvor skal folk mon tilbringe julen og nytårsaften? Jeg skal være sammen med kæresten juleaften, så det bliver en stille og rolig hyggestund bare hende og jeg. Så skal vi forbi mine forældre og svigerforældrene også, det hører sig jo lidt til. Nytårsaften bliver en fest uden lige da vi skal fejre den sammen med ungerne. Nu er den ældste så stor at festerne begynder at fylde, så gad vide om han er hjemme eller ude og buldre 😀

Men alt i alt, så er december i år en dejlig måned og håber at I andre får en dejlig december.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.