Kaosidyl

Skyderier pga. af en tegning

Skyderier, hvorfor?
Der har her til aften været hele to skyderier i København, og en uskyldig person er afgået ved døden.

At den slags kan ske i Danmark er for mig dybt uforståeligt, jeg tror på ytringsfriheden og at man må tage konsekvensen af hvad man siger, men at der bruges våben til at skabe disse konsekvenser er for mig dybt uforståeligt. Når man så finder ud af at man befandt sig 500 meter fra skyderi nummer 2 da det skete, bliver man meget rystet.

Jeg ved ikke hvem der har skudt og om begge episoder er sammenhængende, men uanset hvem der har skudt og hvorfor der er skudt er noget af det mest respektløse man som et menneske kan byde et andet menneske.

Folk skal have love at tro hvad de vil
Folk skal have lov til at tro på og sige hvad de vil om religion, det har vi kunne her i Danmark i mange år og det er noget vi skal forsvare. At der måske er en ekstremistisk gruppe der mener det modsatte visser bare at der er danskere, og det er uanset etnicitet, som mener at den bedste måde at markere sig på er at bruge vold og det er noget vi skal tage hånd om på den ene eller anden måde.

Mit håb for natten
Jeg håber at de betjente som er på gaden i nat kommer sikkert hjem og jeg kondolerer til den dræbtes familie.

Håber alle kommer sikkert gennem nattet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.