Kaosidyl

HINT – Et brætspil for alle der fatter et hint

hintgameBezzewizzers arvetager?
HINT er et brætspil for voksne og er lavet af firmaet Bezzerwizzer. Kåret til Årets Voksenspil 2014 af Legetøjsbranchens Fællesråd, med vægt på blandt andet, at det var et spil der kunne aktivere alle som var med.

Hvordan spilles det så?
HINT er et holdspil, hvor der både skal mimes, tegnes, nynnes og tales om alt fra ’Filmskurke’ og ’Lande der ikke findes længere’ til ’Sange om kys’ og ’Pizzafyld’. Når en spiller har valgt en opgave, skal der tænkes hurtigt, for spilleren har kun 90 sekunder til at hinte fem forskellige ord til sine holdkammerater. Der er altid nogle ord, holdkammeraterne ikke må gætte på, så derfor skal de være opmærksomme på medspillerens hints. Jo bedre spillerne er til at hinte og gætte, desto hurtigere rykker de frem på spillepladen. Vinderen er det hold, der først når frem til målfeltet.

Sværhedsgrad og familievenlighed
Jeg har nu spillet en forsimplet version for at børnene kunne være lidt med, for der er ingen tvivl om, at spillet er et voksenspil, og selv med en blanding af voksne fra 70’erne og 40’erne/50’erne er der stadigvæk ord som vi ikke kendte. Men det er et sjovt og meget underholdningsfyldt spil. For eksempel når man ser sin lillebror forsøge at mime reality-tv og hverken han eller jeg ser det, så er man ved at pisse i bukserne af grin.

Det er et spil der helt klart kan anbefales til voksne som mangler noget at give sig til en kold vinteraften eller en varm sommerdag hvor det er bedst at være i skyggen.

Kaosidyl giver spillet:
rating6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.