Kaosidyl

Godt nytår 2014-2015

nytaar2015Jeg er kommet ovenpå igen efter en god nytårsaften, og herfra Kaosidyl skal der da også lyde godt nytår med håb om at I alle kom ind i 2015 med alle fingre og andre kropsdele i behold.

Det var desværre ikke alle steder dette skete, og jeg føler med de familier der mistede kære i Nordjylland. Heldigvis er de to unge der blev bragt til Rigshospitalet uden for livsfare, men de vil være arret for livet.

Dette er desværre endnu et bevis på, at fyrværkeri skal behandles med respekt og at man ikke skal købe ulovligt krudt, da man ikke har styr på hvor ustabilt det er. Så jeg vil på det kraftigste opfordre til at man ikke køber krysantemumbomber og andet ulovligt fyrværkeri da det er livsfarligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.